Luštno mini logotip - srček

Personaliziran svetlobni napis z LED podstavkom

25,90 26,90 

Izberite unikaten Svetlobni napis za svoje najdražje. Barva svetlobe se lahko spreminja.

Možna je personalizacija napisov v vseh štirih vrsticah. Dizajn dekoracije je v tem izdelku nespremenljiv. Za popolnoma personalizirano svetlobno stojalo nam lahko pišete na info@lustno-mini.si.

Svetlobni napis je lahko presenečenje za poseben dogodek, ali pa ga enostavno podarite ljubljenim v trajen spomin. Čudovito se obnese tudi kot nočna lučka za otroke, ki obožujejo možnost spreminjanja barv.

Svetlobni napis ima okrogel podstavek iz umetne mase ali podolgovat podstavek iz lesa v katerem se skriva LED osvetlitev. Napaja se lahko s tremi AA baterijami(ni mogoče pri lesenem podstavku) ali pa se s priloženim kablom priklopi v USB vtičnico oziroma adapter od mobilnega telefona. Poraba električne energije je zaradi varčnega LED traku izredno majhna.Barvo svetlobe se pri LED podstavku iz umetne mase lahko spreminja na stikalu na podstavku ali s priročnim daljincem, ki je priložen k izdelku.

Pri lesenem podstavku je svetloba bele barve.

▪ Material: Akrilno steklo
▪ Višina izdelka: 22cm v primeru okroglega belega, črnega in marmorno belega podstavka, oz. 25,5cm v primeru podolgovatega lesenega podstavka
▪ Baterije niso priložene


❤️ Izdelek, razen podstavka, je v celoti izdelan v našem invalidskem podjetju v Sloveniji.

Luštno mini logotip - srček

Podobni izdelki

Luštno mini logotip - srček