Logotip Luštno mini

Naša luštna mini zgodba

Smo luštna mini ekipica s 15-letno tradicijo delovanja. Po letih marljivega, vestnega in natančnega dela za naročnike je nekje v nas tiho tlela želja po tem, da bi dodatno ustanovili še proizvodnjo z lastnimi izdelki

Že nekaj časa smo razmišljali, kakšni bi bili izdelki, ki bi bili pisani na kožo dinamični in srčni skupini dobrih 30 invalidov ter strokovnih delavcev in bi obenem odražali našo vizijo o bolj ekološko prijazni družbi. Leta 2022 se je v naši ekipi zgodil manjši baby boom, ki je razveselil celotno ekipo, obenem pa nam naložil kar nekaj  razmišljanja o tem, kaj podariti novopečenim staršem. Bili smo enotni, da želimo podarjati nekaj unikatnega, nekaj kar bo ostal večni spomin. Tako se je rodila ideja o našem Luštno mini. 

Naš cilj

Naš cilj je ustvarjati ekološko prijazne izdelke z veliko čustveno vrednostjo. Izdelke, ki jih boste z veseljem pogledali tudi čez 20 let in ob pogledu na katere se vam bo vsakič narisal nasmeh na obraz. Želimo si biti del vaših posebnih in nepozabnih življenjskih dogodkov, zato v prav vsak izdelek vložimo veliko truda in ljubezni. 

Verjamemo, da lahko skupaj z vami, dragi naročniki, pišemo prav posebno, luštno zgodbo. 

Luštno mini logotip - srček

Vaša ekipa Luštno mini

Luštno mini logotip - srček